360˚ -näkökulma

keskuu 20, 2016 / Blogi, Blogi /

Laajenna horisonttia 360˚ -kuvalla ja -videolla

Video on totuttu näkemään suorakulmion muotoisella näytöllä vailla mahdollisuutta vaikuttaa kameranäkymään. 360˚ video tarjoaa uudenlaisen näkökulman, jossa katsoja on itse sisällä tilassa. Katsoja voi katsella ympärilleen täysin vapaasti. Video menee eteenpäin ja voit valita itse minne haluat katsoa juuri sillä hetkellä. 360˚ -animaatio voidaan tehdä kolmiulotteiseksi, jolloin kuvaan saadaan syvyyttä. 360˚ -videoiden sisälle pääsee parhaiten virtuaalilasien avulla.

Uudenlaiset uudisasuntoesittelyt antavat ihmisille 360˚ -näkymän uuteen kotiin

Uudisasunnot on kätevä esitellä 360˚ -asuntokuvalla tai -videolla. Kohteeseen voi tutustua huone kerrallaan tai saada yleisnäkymä muutamasta huoneesta. Pahviset virtuaalilasit on helppo ja halpa mainos jaettavaksi. Pahvisiin virtuaalilaseihin sopii asiakkaan oma älypuhelin.

Katsoja tapahtuman keskipisteeksi

360˚ -animaatiot on tehty kamerapisteiden ympärille, jossa kamera on tapahtuma-alueella ja se kuvaa kaikkiin suuntiin. Näin katsoja pääsee täysin vapaasti katselemaan ympärilleen videon aikana. Olisitko halunnut katsoa jonnekin muualle kuin minne kamera näytti? 360˚ -animaatioilla se on mahdollista.

Katso itse!

Parhaan katselukokemuksen saat virtuaalilaseilla. Niiden avulla voit katsoa videolla helposti ympärillesi päätä kääntämällä. Muoviset virtuaalisilmikot tai pahviset virtuaalilasit älypuhelimen kanssa jossa on gyroskooppi, sekä YouTube-sovellus. 360˚ videoita voi katsoa myös tietokoneen internetselaimella. Silloin katselukulmaa voi käännellä hiirellä tai näppäimillä.

Nähdäksesi videon parhaalla mahdollisella laadulla, valitse videoikkunan oikeasta alakulmasta hammasrattaan kuva ja valitse laaduksi “2160s – 4K” automaattisen sijasta. Nyt näet videon parhaalla mahdollisella kuvanlaadulla.

Osa 360˚ videoista on mahdollista katsoa 3D-tilassa. 3D-tila kannattaa kytkeä päälle varsinkin videota virtuaalilaseilla katsottaessa. Näin saat 360˚ näköalan lisäksi 3D-näkymän, eli videoon tulee lisänä syvyysvaikutelma. 3D-tilan saat päälle hammasratasvalikosta valitsemalla 3D. 3D 360˚ -videoita voi katsoa tietokoneella myös sinipunalaseilla syvyysvaikutelman saamiseksi. Toiminnon voi laittaa päälle hammasratasvalikosta muuttamalla 3D-tila “anaglyfiseksi”.

Katso ja kokeile allaolevia 3D 360˚ -animaatiota ja 360˚ -asuntoesittelyä.

360 -asuntoesittely  360 -video

 

#360video #360vr #3D #Virtuaalitodellisuusvideo

 

Palaa takaisin