Laajennettu eli lisätty todellisuus on tulevaisuutta. Koe se jo tänään.

Laajennettu todellisuus eli lisätty todellisuus tuo aivan uuden ulottuvuuden tuote-esittelyihin, koulutukseen, mainontaan ja markkinointiin.

Laita kulmasohva sisustuslehden kanteen tai talo nousemaan talokirjan sivulle. Lisää vuorovaikutteista animaatiota, houkuttele asiakkaasi kokeilemaan eri värejä ja kuoseja.

Koettele mielikuvituksesi rajoja.

  • 3D- lisätty todellisuus.
  • Toimii Android- ja Apple iOS -mobiilikäyttöjärjestelmillä.
  • Toimii myös Epson BT-sarjan älylaseilla.
  • Teetä oma sovellus tai lisää tuotteesi Plus3D™ -sovellukseemme.
  • Ladattavissa ilmaiseksi sovelluskaupoista.
  • Esitteisiin, mainoksiin, koulutukseen tai messuille.

Sovi aika 020 730 4970 ja tule käymään toimistollemme Pitäjänmäkeen. Laajennettu todellisuus täytyy kokea ja nähdä omin silmin. Sen jälkeen maailma ei ole enää entisensä. Ideoidaan yrityksellenne pysäyttävä messuesiintyminen, tuotteen havainnollistus, markkinointiin uusia ulottuvuuksia tai jotain muuta ennennäkemätöntä.


Question mark

Mitä lisätty todellisuus on?

Se lisää mobiililaitteilla näkyvää sisältöä todellisuuteen. Sen avulla painotuotteisiin voidaan lisätä 3D-malleja ja toiminnallisuutta jotka näkyvät mobiililaitteen avulla. Olemme erikoistuneet kolmiulotteiseen lisättyyn todellisuuteen.

Millä laitteilla lisättyä todellisuutta voi katsoa?

Tavallisella mobiililaitteella, älypuhelimella tai tabletilla jossa on Android- tai Apple- käyttöjärjestelmä. Sovellukset ovat ladattavissa ilmaiseksi sovelluskaupoista. Laitteen lisäksi tarvitset tunnistekuvan johon on lisätty lisättyä todellisuutta.

Mikä on tunnistekuva?

Tunnistekuva on pinta jonka sovellus tunnistaa. 3D-malli kiinnittyy tunnistekuvaan ja sitä voi katsoa eri suunnista. Tunnistekuva voi olla kuva, laatikko, sylinteri tai esine. Sen voi lisätä esimerkiksi esitteseen, tarraan tai seinään.

Mihin lisättyä todellisuutta voi käyttää?

Käyttökohteita on monia. Erilaisiin painotuotteisiin kuten kuvastoihin ja esitteisiin saa eloa lisätyn todellisuuden avulla. Infografiikka vuosikertomuksessa, havainnollinen 3D-animaatio opetuskäytössä tai rakennuksen esittely ovat muutamia mahdollisia käyttökohteita.

Mitä eroa on lisätyllä todellisuudella ja virtuaalitodellisuudella?

Lisätyssä todellisuudessa käyttäjä katsoo ympärilleen mobiililaitteella ja näkee todellisuuteen lisättyä informaatiota, kuten 3D-malleja. Virtuaalitodellisuudessa käyttäjä siirtyy kokonaan 3D- virtuaalitodellisuuden sisään virtuaalilaseilla.

Tutustu lisätyn todellisuuden esimerkkisovelluksiimme!

Marker

  • Advice3D
  • Advice3D mobile
  • Advice3D for smart glasses

Kokeilemalla lisätyn todellisuuden sovelluksiamme ymmärrät parhaiten millaisia mahdollisuuksia uusi tekniikka tarjoaa. Sovelluksemme toimii Apple ja Android -mobiililaitteilla. Lisäksi sovellus löytyy ladattavaksi myös Epsonin BT- sarjan älylaseille. Sovellus on ladattavissa ilmaiseksi sovelluskaupoista.

1. Tulosta tunnistekuva: Apple- ja Android-mobiililaitteille tai Epson BT-älylaseille
2. Seuraa tunnistekuvan ohjeita.


Laajennettu todellisuus kiehtoo ja vangitsee mielenkiinnon

Lumon 3D

Lumon 3D

Lumon® on parvekelasien ja lasiterassien edelläkävijä. Uuden lasiterassin lanseerauksessa yritys otti käyttöön lisätyn todellisuuden esitteessä ja lehti-ilmoituksissa havainnollistaakseen uuden lasiterassin toimintaa. Se muunsi staattiset ilmoitukset interaktiivisiksi, kolmiulotteisiksi kokemuksiksi.

App Store Google Play

Jetta-Talo -mallisto

Jetta-Talo -mallisto

Saammeko esitellä, Suomen ensimmäinen lisättyä todellisuutta hyödyntävän talomallistokuvaston.

Jetta-Talot julkisti yhdeksän talon Funco™-kaupunkitalomalliston ja otti talojen markkinoinnin avuksi mobiilisovelluksen. Toteutimme Funco™-malliston 3D-visualisoinnit, 3D-pyöritykset, mobiilisovelluksen sekä esitteen.

App Store Google Play

Asura -uudiskohteet

Asura -uudiskohteet

Asura käyttää Plus3D™- sovellusta uudiskohteiden esitteissään.

Lisätty todellisuus tuo uuden ulottuvuuden paperisiin esitteisiin. Sen avulla kohteet voidaan esitellä esitteen pinnasta nousevilla 3D-malleilla joita voidaan tarkastella kätevästi mobiililaitteen avulla. Esitteeseen voidaan näin sisällyttää erilaista lisäinformaatiota.

Samasta 3D-mallista voidaan tehdä myös visualisointikuvia, 360˚-näkymiä, tai vaikka 3D-pyörityksiä nettisivulle.

Lounea älykotiesittely

Lounea älykotiesittely

Lounea otti messuille lisätyn- ja virtuaalitodellisuuden sovellukset havainnollistamaan Älykodin toimintoja. 3D-näkymä ja siinä liikkuvat ihmiset näyttävät mitä toimintoja Älykotiin voi saada.

Peikkovuoren satumetsä

Peikkovuoren satumetsä

Peikkovuoren satupolulla voi nähdä peikkoja virtuaalilaseilla.

Käy tutustumassa: www.peikkovuori.fi

Uudiskohteiden esittely

Uudiskohteiden esittely

Lisätty todellisuus on havainnollinen ja mieleenjäävä tapa esitellä rakennusprojekti ennen kuin sitä on edes rakennettu. Rakennuksen tai asuinalueen 3D-mallia voidaan tarkastella esitteen tai pohjapiirroksen päällä eri puolilta. Se on kuin virtuaalinen pienoismalli esitteen pinnalla.


Tarvitsetko oman laajennetun todellisuuden sovelluksen?

Voimme toteuttaa teille myös täysin oman lisätyn todellisuuden sovelluksen. Sovelluksen ulkoasu ja sisältö sovitettuna yrityksenne tarpeita varten.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

Mobile Phone

Plus3D™

Plus3D

Haluatko esitellä tuotteesi laajennetun todellisuuden avulla? Plus3D™:n avulla se onnistuu. Plus3D™ on sovellus jolla erilaisia tuotteita voidaan esitellä helposti lisätyn todellisuuden avulla.

Voimme lisätä tuotteesi Plus3D™- sovellukseen eikä teidän tarvitse julkaista omaa sovellustanne sitä varten. Tuotteisiin voidaan lisätä toiminnallisuuksia animaation avulla. Plus3D™ on ilmaiseksi ladattavissa sovelluskaupoista.

App Store Google Play

Tutustu tarkemmin: www.plus3d.fi


Näe ja koe enemmän älylaseilla

Lisätty todellisuus on seuraavan sukupolven todellisuutta. Anna asiakkaille mieleenpainuva wow-efekti kun he kokeilevat älylaseja. Näe ja koe 3D-mallit jotka ilmestyvät kolmiulotteisina esiin paperin pinnasta kun katsot esimerkiksi julistetta, lehtiä, mainoksia tai muuta materiaalia, johon on lisätty tunnistekuva. Älylasit luovat jännittäviä uusia mahdollisuuksia niin markkinointiin kuin teollisuuteen, lääketieteeseen ja muillekin aloille.

1. Tulosta tunnistekuva

2. Lataa sovellus

3. Kokeile itse!


Katso lisätyn todellisuuden videoitamme!