LAAJENNETTU ELI LISÄTTY TODELLISUUS ON TULEVAISUUTTA. KOE SE JO TÄNÄÄN.

Tervetuloa tutustumaan lisätyn todellisuuden eli laajennetun todellisuuden ihmeelliseen maailmaan! Lisätty todellisuus (AR) on teknologia, joka yhdistää virtuaalisen maailman reaalimaailmaan, luoden uusia kokemuksia ja mahdollisuuksia. Lisätty todellisuus on tullut jäädäkseen ja sen käyttömahdollisuudet ovat rajattomat.

Laajennettu todellisuus eli lisätty todellisuus tuo aivan uuden ulottuvuuden tuote-esittelyihin, koulutukseen, mainontaan ja markkinointiin.

Lisätyn todellisuuden avulla voit lisätä ulottuvuutta brändisi markkinointiin ja erottua kilpailijoistasi. Voit esimerkiksi käyttää AR-teknologiaa luomaan virtuaalisen esittelyn tuotteistasi tai palveluistasi, joka houkuttelee asiakkaita tutustumaan tarkemmin tarjoamiisi tuotteisiin ja palveluihin.

Lisättyä todellisuutta voidaan käyttää myös esimerkiksi tapahtumissa tai messuilla. Voit luoda messuosastolle virtuaalisia tuotteita, joihin asiakkaat voivat tutustua. Tämä lisää mielenkiintoa ja mahdollistaa uudenlaisen tavan markkinoida brändiäsi.

Jos haluat hyödyntää lisätyn todellisuuden mahdollisuuksia brändisi markkinoinnissa, ota yhteyttä meihin. Tarjoamme ratkaisuja kaiken kokoisille yrityksille ja autamme sinua erottumaan kilpailijoistasi.

Laita kulmasohva sisustuslehden kanteen tai talo nousemaan talokirjan sivulle. Lisää vuorovaikutteista animaatiota, houkuttele asiakkaasi kokeilemaan eri värejä ja kuoseja.

Koettele mielikuvituksesi rajoja.

PLUS3D™ on heti valmis käyttöönne

Haluatko esitellä tuotteesi laajennetun todellisuuden avulla? Oman sovelluksemme, Plus3D™:n avulla se onnistuu. Plus3D™ on sovellus jolla erilaisia tuotteita voidaan esitellä helposti lisätyn todellisuuden avulla.

Voimme lisätä tuotteesi Plus3D™- sovellukseen eikä teidän tarvitse julkaista omaa sovellustanne sitä varten. Tuotteisiin voidaan lisätä toiminnallisuuksia animaation avulla. Plus3D™ on ilmaiseksi ladattavissa sovelluskaupoista.

App Store

Google Play

Tutustu tarkemmin: www.plus3d.fi

Laajennettu todellisuus pähkinänkuoressa

Sovi aika 020 730 4970 ja tule käymään toimistollemme Pitäjänmäkeen. Laajennettu todellisuus täytyy kokea ja nähdä omin silmin. Sen jälkeen maailma ei ole enää entisensä. Ideoidaan yrityksellenne pysäyttävä messuesiintyminen, tuotteen havainnollistus, markkinointiin uusia ulottuvuuksia tai jotain muuta ennennäkemätöntä.

kokeile laajennettua todellisuutta!

Kokeilemalla lisätyn todellisuuden sovelluksiamme ymmärrät parhaiten millaisia mahdollisuuksia uusi tekniikka tarjoaa. Sovelluksemme toimii Apple ja Android -mobiililaitteilla. Lisäksi sovellus löytyy ladattavaksi myös Epsonin BT- sarjan älylaseille. Sovellus on ladattavissa ilmaiseksi sovelluskaupoista.

asiakasesimerkkejä laajennetusta todellisuudesta

JETTA-TALO -MALLISTOesite

Saammeko esitellä, Suomen ensimmäinen lisättyä todellisuutta hyödyntävän talomallistokuvaston.

Jetta-Talot julkisti yhdeksän talon Funco™-kaupunkitalomalliston ja otti talojen markkinoinnin avuksi mobiilisovelluksen. Toteutimme Funco™-malliston 3D-visualisoinnit, 3D-pyöritykset, mobiilisovelluksen sekä esitteen.

 

Lisättyä todellisuutta pakkauksessa

Karamelli tai tee maistuu paremmalta kun on ensin saanut leikitellä pakkauksen lisätyn todellisuuden kanssa. Advice 3D:n valmiilla sovelluksella, Plus 3D:llä on nopea toteuttaa lisätyn todellisuuden projekteja.

ASURA -UUDISKOHTEET

Asura käyttää Plus3D™- sovellusta uudiskohteiden esitteissään.

Lisätty todellisuus tuo uuden ulottuvuuden paperisiin esitteisiin. Sen avulla kohteet voidaan esitellä esitteen pinnasta nousevilla 3D-malleilla joita voidaan tarkastella kätevästi mobiililaitteen avulla. Esitteeseen voidaan näin sisällyttää erilaista lisäinformaatiota.

Samasta 3D-mallista voidaan tehdä myös visualisointikuvia, 360˚-näkymiä, tai vaikka 3D-pyörityksiä nettisivulle.

LOUNEA ÄLYKOTIESITTELY

Lounea otti messuille lisätyn- ja virtuaalitodellisuuden sovellukset havainnollistamaan Älykodin toimintoja. 3D-näkymä ja siinä liikkuvat ihmiset näyttävät mitä toimintoja Älykotiin voi saada.

LUMON 3D

Lumon® on parvekelasien ja lasiterassien edelläkävijä. Uuden lasiterassin lanseerauksessa yritys otti käyttöön lisätyn todellisuuden esitteessä ja lehti-ilmoituksissa havainnollistaakseen uuden lasiterassin toimintaa. Se muunsi staattiset ilmoitukset interaktiivisiksi, kolmiulotteisiksi kokemuksiksi.

Mitä lisätty eli laajennettu todellisuus on?

Se lisää mobiililaitteilla näkyvää sisältöä todellisuuteen. Sen avulla painotuotteisiin voidaan lisätä 3D-malleja ja toiminnallisuutta jotka näkyvät mobiililaitteen avulla. Olemme erikoistuneet kolmiulotteiseen lisättyyn todellisuuteen.

Millä laitteilla lisättyä todellisuutta voi katsoa?

Tavallisella mobiililaitteella, älypuhelimella tai tabletilla jossa on Android- tai Apple- käyttöjärjestelmä. Sovellukset ovat ladattavissa ilmaiseksi sovelluskaupoista. Laitteen lisäksi tarvitset tunnistekuvan johon on lisätty lisättyä todellisuutta.

Mikä on tunnistekuva?

Tunnistekuva on pinta jonka sovellus tunnistaa. 3D-malli kiinnittyy tunnistekuvaan ja sitä voi katsoa eri suunnista. Tunnistekuva voi olla kuva, laatikko, sylinteri tai esine. Sen voi lisätä esimerkiksi esitteseen, tarraan tai seinään.

Mihin lisättyä eli laajennettua todellisuutta voi käyttää?

Käyttökohteita on monia. Erilaisiin painotuotteisiin kuten kuvastoihin ja esitteisiin saa eloa lisätyn todellisuuden avulla. Infografiikka vuosikertomuksessa, havainnollinen 3D-animaatio opetuskäytössä tai rakennuksen esittely ovat muutamia mahdollisia käyttökohteita.

Mitä eroa on lisätyllä todellisuudella ja virtuaalitodellisuudella?

Lisätyssä todellisuudessa käyttäjä katsoo ympärilleen mobiililaitteella ja näkee todellisuuteen lisättyä informaatiota, kuten 3D-malleja. Virtuaalitodellisuudessa käyttäjä siirtyy kokonaan 3D- virtuaalitodellisuuden sisään virtuaalilaseilla.