OPETA, KOULUTA, SYVENNÄ BRÄNDIMIELIKUVAA JA KOUKUTA ASIAKKAITA PELIN AVULLA!

Ota peli avuksesi opettamaan tai näyttämään vaikeasti selitettäviä asioita. Pelin käyttäminen oppimisen apuna tarjoaa uudenlaisia mahdollisuuksia.
Opetus- ja hyötypelit voimme toteuttaa eri alustoille kuten nettisivulle, älylaseille tai mobiililaitteille. Ota pelillistäminen avuksi yrityksen markkinoinnissa, koulutuksessa ja myynnin apuvälineenä.

RÄÄTÄLÖIMME YRITYSPELIT TARPEISIINNE

Räätälöidyt yrityspelit tuovat uusia mahdollisuuksia tavoittaa nykyisiä ja uusia asiakkaita. Räätälöimme pelin yrityksesi brändin mukaiseksi.

Tarjoamme uusia mahdollisuuksia hyödyntää pelejä yrityksessäsi. Ihastuta asiakkaitasi viihdyttävällä, interaktiivisella viihdyttävällä hyötypelillä.

Voit käyttää pelejä esimerkiksi:

  • Lisäämään tuotemerkin tunnettavuutta
  • Tuotelanseerauksissa ja mainonnassa
  • Yrityslahjana
  • Sosiaalisessa mediassa
  • Pelit auttavat oppimaan uudella tavalla
  • Pelejä eri tarkoituksiin: yrityspelit, oppimispelit ja hyötypelit
  • Mobiililaitteille, nettiselaimeen tai virtuaalilaseille
  • Uusia tuulia oppimiseen
  • Tehosta sanomaasi pelillistämällä
muistipeli
Kokeile muistipeliä kuvaa klikkaamalla
palapeli
Kokeile palapeliä kuvaa klikkaamalla

OTA HYÖTYPELI OSAKSI TYÖKALUPAKKIA

 

Hyötypeli on suunniteltu oppimiseen, kouluttamiseen, havainnollistamiseen, mainostamiseen, esittelemiseen ja muuhun toimintaan.

Hyötypelin avulla monet asiat tulevat kerralla selviksi, ilman pitkiä tekstejä ja selityksiä. Tieto tarjoillaan viihtellisenä.

Pelit ovat erityisesti nuorille luonteenomainen tapa omaksua tietoa. Se on interaktiivinen, mieleenpainuva ja inspiroiva keino. Hyötypelillä voidaan myös simuloida ja kuvata asioita joita ei muuten voi näyttää ja kokea.

OPPIMISPELIT OPPIMISEN JA OPETTAMISEN AVUKSI

Learn it 3D: Maapallo

Opi maailman maat, pääkaupungit ja liput.

Pidä hauskaa opettelemalla maailman maat värikkään 3D-maapallon avulla astronautin näkökulmasta. Pyöritä ja zoomaa maapalloa vapaasti käyttäjäystävällisen käyttöliittymän avulla.

Testaa taitosi paikallistamalla ja muistamalla maat, niiden pääkaupungit ja liput. Koe maailma sen oikeassa muodossaan. Pelaa omaan tahtiin tai testaa itsesi aikaa vastaan. Toimii tunnetuimmilla Android 7”, 8” ja 10” ja Apple-tableteilla englannin ja suomen kielellä.

Kokeile itse lataamalla sovelluskaupasta:

Apple: App Store
Android: Google Play Samsung Galaxy Apps Amazon Apps

Learn It 3D: Maapallo kouluille, opettajille ja opiskelijoille

Haluatko saada luokkasi tai koulusi tableteille Learn it 3D: Maapallo -opetuspelin? Ota yhteyttä niin voimme tarjota luokallesi pelinäytteen. Voit tilata koko luokalle tai koululle isomman määrän peliä iPadille ja Android-tableteille. Lue lisää sovelluksen ostamisesta opetuskäyttöön:

AJANVIETEPELIT AJANKULUKSI

critter_match_800_background

Löydä parit! Critter Match on peli lapsille ja lapsenmielisille. Klassinen muistipeli on saanut uuden elämän kolmiulotteisessa tilassa. Elävä pala sademetsää on nyt mahdollista ladata mobiililaitteellesi. Etsi lehtien alla piileskelevät eläinparit ja vapauta ne takaisin sademetsään jatkamaan omaa elämäänsä.

Lataa Critter Match itsellesi sovelluskaupoista:

• Apple App Store: App Store

• Android Google Play: Google Play

• Samsung Galaxy Apps: Samsung Galaxy apps

• Amazon Apps: Amazon apps

Vieraile pelin omalla sivulla: www.crittermatch.fi