virtuaalitodellisuus

Virtuaalitodellisuus on jo täällä. vie asiakkaasi uuteen ulottuvuuteen!

Uudet virtuaalitodellisuuden ratkaisut ovat helppokäyttöisiä ja helposti saatavilla. Teemme sisältöä erilaisille virtuaalitodellisuuden alustoille.

Älylasit ja virtuaalilasit, erilaiset 3D-näytöt ja -lasit antavat täysin uuden ulottuvuuden virtuaalimaailmalle.

360˚ 3D -animaatio laittaa katsojan tapahtumien keskipisteeseen ja antaa hänelle vapauden katsoa ympärilleen.

Tietokoneen internetselaimella toimivia virtuaalimaailmoita ja 3D-simulaattoreita unohtamatta.

 • Sisältöä pahvisille virtuaalikehyksille ja virtuaalisilmikoille.
 • Pahvikehykset ovat halpoja, lisäksi tarvitset vain tavallisen älypuhelimen gyroskoopilla.
 • 3D-simulaattorit havainnollistamiseen ja opetukseen.
 • Myy asunto ennen sen rakentamista virtuaaliesittelyn avulla.
 • 360˚- ja 180˚ -sovellukset virtuaalilaseille.
 • Sisältöä HTC Vive-, Oculus Rift- ja muille virtuaalilaseille.

Sovi aika 020 730 4970 ja tule käymään toimistollemme Pitäjänmäkeen. Virtuaalitodellisuus täytyy kokea ja nähdä omin silmin. Sen jälkeen maailma ei ole enää entisensä. Ideoidaan yrityksellenne pysäyttävä messuesiintyminen, tuotteen havainnollistus, markkinointiin uusia ulottuvuuksia tai jotain muuta ennennäkemätöntä.


Mitä virtuaalitodellisuus on?

Virtuaalitodellisuus on tietokoneella tai mobiililaitteella luotu virtuaalinen todellisuus jonka voi kokea virtuaalilaseilla tai -silmikoilla. Käyttäjä siirtyy virtuaalimaailmaan jossa voi katsella ympärilleen 360˙ -näkymässä. Käyttäjä voi ohjata toimintoja ja osallistua virtuaalimaailman tapahtumiin käsiohjainten avulla ja stereoäänet lisäävät aitouden tuntua.

Millä laitteilla virtuaalitodellisuuden voi kokea?

Virtuaalitodellisuutta voi kokeilla älypuhelimella jossa on gyroskooppi-ominaisuus. Puhelin laitetaan muovisen virtuaalisilmikon tai pahvisten virtuaalilasien sisään ja laitetaan ne silmille. Langattomalla ohjaimella tai pahvisilmikoiden sivussa olevalla magneettikytkimellä voi vaikuttaa virtuaalimaailmaan tapahtumiin.

Parempilaatuisen virtuaalielämyksen saa tietokoneeseen kytkettävillä virtuaalilaseilla. Niissä on mukana käsiohjaimet ja sensorit jotka mahdollistavat liikkumisen pienessä tilassa.

Mihin virtuaalitodellisuutta voi käyttää?

Virtuaalitodellisuus sopii hyvin erilaisiin käyttötarkoituksiin. Se on parhaimmillaan kun luodaan kokonainen 3D-virtuaalimaailma jossa voidaan kokea todellisuudesta irrallaan oleva virtuaalielämys.

Laitteita ei tarvitse enää tuoda messuille kun niitä voidaan esitellä virtuaalitodellisuuden avulla vaikka samanaikaisesti useilla messuilla ja esittelytilaisuuksissa. Myös yrityksen esittelytiloissa virtuaaliesittely on mieleenpainuva kokemus. Tekniikkaa voidaan käyttää myös henkilökunnan koulutukseen ja erilaisten palvelujen ja konseptien havainnollistamiseen.

Mitä eroa on lisätyllä todellisuudella ja virtuaalitodellisuudella?

Lisätyssä todellisuudessa käyttäjä katsoo ympärilleen mobiililaitteella ja näkee todellisuuteen lisättyä informaatiota, kuten 3D-malleja. Esimerkkeinä esitteen pinnasta nouseva talo tai messuilla roll-upin pinnasta tuleva kolmiulotteinen tuote. Virtuaalitodellisuudessa käyttäjä siirtyy kokonaan 3D- virtuaalitodellisuuden sisään virtuaalilaseilla.


Tee asiakkaaseesi vaikutus virtuaalilaseilla!

Virtuaalilasit

Tarjoa asiakkaallesi 3D-virtuaalimaailmaelämys virtuaalilasien avulla. Virtuaalilasit mahdollistavat älypuhelimella toimivia virtuaalisilmikoita parempilaatuisen virtuaalitodellisuuden. Virtuaalilasien käsiohjainten liikuttaminen mahdollistaa erilaiset toiminnallisuudet. Katsele ympärillesi 3D-maailmassa, kuule äänet stereona, vaikuta virtuaalitodellisuuden tapahtumiin ohjainten avulla tai liikkumalla tilassa kävellen.

Pysäytä asiakkaasi messuilla tai pyydä käymään omissa tiloissasi ja tarjoa unohtumaton elämys 3D-virtuaalimaailmassa. HTC Vive-, Oculus Rift- tai muilla virtuaalilaseilla.

Pahviset virtuaalilasit ja virtuaalisilmikot älypuhelimille

Virtuaalisilmikot

Älypuhelimille suunnitellyt pahviset virtuaalilasit (Google Cardboard) ovat helppo ja halpa tapa tarjota asiakkaille uudenlainen 3D-virtuaalielämys. Taittele pahviset virtuaalikehykset kokoon, lataa sovellus ja laita puhelin silmikkoon. Voit nyt katsella ympärillesi päätä kääntelemällä ja kokeilla eri toiminnallisuuksia.

Älypuhelin on jo kaikilla valmiiksi taskussa ja pahvisia virtuaalilaseja on helppo ja halpa jakaa ihmisille. Oma painatus vahvistaa yrityksen brändimielikuvaa. Teemme yrityksellenne virtuaalilaseilla toimivan sovelluksen ja autamme myös hankkimaan pahvilaseja omalla painatuksella jaettavaksi asiakkaille.

Virtuaalitodellisuuden sovellukset toimivat myös muovisilla virtuaalisilmikoilla ja siihen laitettavalla älypuhelimella.

Tule käymään niin saat omat pahvikehykset ja voit kokeilla miltä virtuaalimaailma näyttää.


Virtuaalilaseille räätälöity sisältö

Erilaiset virtuaalilasit tuovat uudenlaisia mahdollisuuksia ja antavat katsojalle enemmän vapauksia katsella ja vaikuttaa. Virtuaalilasit mahdollistavat ympärille katselun päätä kääntämällä. Myös erilaiset toiminnot kuten huoneesta toineen meneminen onnistuvat lasien mukana tulevilla ohjaimilla. Lisätty todellisuus virtuaalilaseilla katsottuna tuo lisäulottuvuuden virtuaalimaailmaan.

Kokeile esimerkkejä alla!

 • 360˚ 3D -animaatiot
 • 360˚ -näkymät
 • Käveltävät asunto- ja tilaesittelyt
 • Lisätyn todellisuuden sovellukset
 • Pelit
 • Opetussimulaattorit

Kokoa itsellesi pahviset virtuaalilasit video-ohjeen avulla.

360˚- virtuaaliasuntoesittely virtuaalilaseille. (Tarvitset virtuaalilasit ja älypuhelimen gyroskoopilla)

360˚ 3D- animaatio virtuaalilaseille ja tietokoneille.


Tule toimistollemme kokeilemaan virtuaalitodellisuutta.


Esittele asunto tai tuote 3D-virtuaaliesittelyn avulla

Teemme 3D-virtuaaliesittelyitä asuntojen uudistuotannon havainnollistamiseen. Tuote-esittelyt taas helpottavat tuotteiden esittelyä ja myyntiä.

Myy vielä rakentamaton asunto virtuaalisen rakennusesittelyn avulla. Tutustu kävellen asuinalueeseen tai laajaan julkiseen tilaan. Voit liikkua vapaasti virtuaalitiloissa, avata katon ja tutustua eri kerroksiin, pyöritellä ja zoomailla mallia, sekä vaihtaa värejä. Interaktiivisuus ja animaatiot elävöittävät virtuaalimallia. Pienempiin asuntoihin ja sisätiloihin sopii paremmin 360 asteen näkymä jota voi pyöritellä ja zoomata vapaasti.

Tuote-esittely on kätevä tapa visualisoida asiakkaalle tuotteesi helposti omaksuttavaan muotoon. Voit pyöritellä ja zoomata alla olevaa puutelinettä tai autotallia täysin vapaasti ja saat havainnollisen kuvan miltä tuote näyttää eri puolilta. Tuote-esittelyyn on mahdollista lisätä värinvaihto tai animaatiota havainnollistamaan toiminnallisuuksia.

Virtuaalimaailmaan voi tutustua eri alustoilla. Taskuun mahtuva älypuhelin, iso näyttö peliohjaimella tai ikkuna internetsivulla vievät sinut virtuaalimaailmaan. Voit esitellä tuotteitasi myös messuilla isolla näytöllä.

360˚ -asuntoesittelyt

Pyöriteltävät 3D -tuote-esittelyt

Käveltävät asunto- ja tilaesittelyt


Rakentajan ja kiinteistövälittäjän räätälöitävä uudiskohdepaketti

Rakentaja tai kiinteistövälittäjä, visualisoi rakennuskohteesi visualisointipaketillamme. Kokoa visualisointipakettisi itse tarvitsemistasi paloista. Kokeile uusia havainnollisia tapoja myydä asunto. Lähdeaineistona voimme käyttää 2D-piirroksia tai valmiita 3D-malleja. Yhdestä 3D-mallista voimme tehdä:

 • Sisä- ja ulkokuvia.
 • 360˚- näkymiä.
 • 3D- pyörityksiä.
 • Rakennuksen upotukset helikopterikuvaan.
 • Käveltäviä virtuaalitiloja.
 • 3D-virtuaalimalleja lisätyssä todellisuudessa.

3D-simulaattori havainnollistaa mieleenpainuvasti

Vuorovaikutteinen 3D-simulaattori auttaa monimutkaisten asioiden havainnollistamisessa. Interaktiivista simulaattoria voi käyttää oppimiseen, kouluttamiseen, havainnollistamiseen, mainostamiseen ja esittelemiseen – ilman pitkiä tekstejä ja selityksiä. Tietoa on helppo omaksua vuorovaikutteisuuden avulla. 3D-simulaattorilla on helppo kuvata ja simuloida asioita joita ei voi muilla tavoilla helposti näyttää ja kokea. Voit jakaa yrityssovelluksen julkisesti internetissä tai käyttää sitä yrityksessä sisäisesti.


Mobiilisovellukset on uusi ja erilainen tapa tehdä vaikutus

Mobiilisovellukset tavoittavat liikkuvat ja kiireiset ihmiset. Puhelin on aina taskussa ja tablettikin kulkee usein mukana. Advice on erikoistunut tuottamaan vaikuttavaa ja mieleenpainuvaa sisältöä myös mobiililaitteisiin. Teemme sovelluksia yleisimpiin käyttöjärjestelmiin Apple iOS ja Android. Tekemämme sovellukset ovat kolmiuloitteisia, toiminnallisia ja hämmästyttäviä. Lisättyä todellisuutta, steroskooppisia näkymiä, käveltäviä kohteita ja 360° pyörityksiä.

Katso esimerkkejä toteuttamistamme mobiilisovelluksista skannaamalla QR-koodi.


Stereoskopia tuo kuvaan kolmiuloitteisuuden

Stereonäkymä antaa uuden ulottuvuuden katsomiselämykseen. Näe kaikki kolmiulotteisena kaksiuloitteisen näkymän sijaan.

3D-stereonäkymä virtuaalilaseilla

Virtuaalilaseilla- ja silmikoilla toimiva stereonäkymä tuo näkymään syvyyden. 360˚ -stereonäkymä näyttää kolmiuloitteiselta. Molemmat silmät näkevät eri kuvan ja aivot tulkitsevat ne kolmiuloitteisena stereonäkymänä, kuten todellisessa elämässäkin. Kokeile viereistä esimerkkiä virtuaalisilmikoilla ja älypuhelimella.

Anaglyfinen 3D

Sinipunalasit ovat stereovaikutelman karvalakkiversio. Laita sinipunalasit silmille ja katso viereistä esimerkkiä.

3D-televisio

3D-TV:n mukana tulevat lasit luovat hienostuneemman ja aidomman vaikutelman. Messuilla voit esitellä tuotteita 3D-TV-ruudulta. Anna asiakkaallesi 3D-lasit päähän ja vangitse kokonaan hänen mielenkiintonsa.

Tule käymään ja tutustumaan esimerkkeihin. Saat kupillisen kahvia ja lisäksi muoviset stereolasit ja pahviset virtuaalikehykset mukaasi.
Näe ja koe enemmän älylaseilla

Lisätty todellisuus on seuraavan sukupolven todellisuutta. Anna asiakkaille mieleenpainuva wow-efekti kun he kokeilevat älylaseja. Näe ja koe 3D-mallit jotka ilmestyvät kolmiulotteisina esiin paperin pinnasta kun katsot esimerkiksi julistetta, lehtiä, mainoksia tai muuta materiaalia, johon on lisätty tunnistekuva. Älylasit luovat jännittäviä uusia mahdollisuuksia niin markkinointiin kuin teollisuuteen, lääketieteeseen ja muillekin aloille.

Tutustu tuotteiden toiminnallisuuksiin, rakenteisiin ja yksityiskohtiin. Hämmästytä asiakkaasi tarjoamalla kiinnostava elämys. Mahdollisuuksia on rajattomasti. Älylaseja voidaan käyttää myös opetus-, koulutus- tai mainostarkoituksessa. Ehkä haluat näyttää asiakkaalle suunnitelmia uudesta kerrostalosta, mutta tila ja aika on rajallinen näyttää pohjapiirroksia. Mikä olisikaan parempi tapa esitellä asunnon 3D-mallia kuin katsoa sitä kolmiulotteisena tunnistepaperin päällä virtuaalilaseilla?

Kokonaisvaltainen tuote-esittely antaa asiakkaalle lisätietoa ja sen mahdollisuuksia voidaan käyttää eri tuotteisiin ja palveluihin käyttämällä uutta tekniikkaa. Mahdollisuuksien meri on näköpiirissä.