Oletko vielä tutustunut lisätyn todellisuuden mahdollisuuksiin? Erotu ja tee vaikutus asiakkaisiin!

Miten lisätty todellisuus toimii ja mitkä ovat sen mahdollisuudet

Sovellus toimii mobiililaitteilla ja on ladattavissa Applen ja Androidin sovelluskaupoista ilmaiseksi. Sovellus käyttää mobiililaitteen kameraa jolla katsotaan tunnistekuvaa jonka sovellus tunnistaa. Kun kuva on tunnistettu, sovellus hakee oikean 3D-mallin ja näyttää sen kolmiulotteisena tunnistekuvan pinnalla.

Tunnistekuva voi olla esite, mainos sanomalehdessä, kokoontaitettava pahvilaatikko messuilla tai vaikka seinämaalaus. Tunnistekuva voi olla asiakkaan tulostettavissa kotitulostimella, se voi olla valmiiksi painettuna tuotekuvastoon tai vaikka museon seinä.

Lisätty todellisuus soveltuu mitä moninaisimpiin käyttötarkoituksiin. Tuotteisiin voi lisätä toiminnallisuuksia animaation avulla. Laitteiden ja koneiden halkileikkaukset ovat kätevä tapa näyttää laitteeen toimintatapa helposti ymmärrettävästi vaihe vaiheelta. Myös materiaali ja värivaihdot ovat mahdollisia.

Mobiilisovellus on kätevä tapa esitellä monenlaisia tuotteita kassakaapista kerrostaloon. Huonekalut voidaan näyttää oikean kokoisina jolloin niitä on kätevä sovittaa kotiin ja kokeilla eri värejä ennen ostamista. Kerrostalo voidaan näyttää pienoismallin kokoisena ja mallia voi katsella kerros kerrokselta. Sovelluksen käyttöliittymään on mahdollista lisätä erilaista lisätietoa kohteesta.

Katso lisätyn todellisuuden videoitamme ja kokeile itse sovelluksiamme niin saat paremman kuvan mitä lisätyllä todellisuudella on annettavaa ja mihin sitä on mahdollista käyttää. Ota yhteyttä niin mietitään paras ratkaisu tarpeisiinne.

Lisätty todellisuus eri tarpeisiin ja laitteille

Teemme eri alojen yrityksille räätälöityjä lisätyn todellisuuden sovelluksia. Käyttöliittymä ja sovelluksen grafiikka tehdään yrityksen näköiseksi. Myös tunnistekuva suunnitellaan vastaamaan yrityksen tarpeita.

Jos tuotteita ei ole monta, haluat vain kokeilla tai tarvitset sovellusta tilapäisesti voit lisätä 3D-mallisi Plus3D-sovellukseemme. Se on lisätyn todellisuuden sovelluksemme niille jotka eivät tarvitse omaa sovellusta.

Lisätty todellisuus sopii hyvin älylaseille jossa on kamera. Esimerkiksi Epson BT -sarjan älylasit. Lasit ovat läpinäkyvät, joten voit katsella ympärillesi lasien läpi samalla kun näet laseissa olevista näytöistä lisätyn todellisuuden 3D-mallin.

Tutustu tarkemmin lisätyn todellisuuden ratkaisuihimme sen omilla sivuilla: www.advice3d.fi/laajennettu-todellisuus

Tai: www.plus3d.fi

#lisättytodellisuus #laajennettutodellisuus #mobiili

Palaa takaisin